Bodytalk & Soulwork

BodyTalk & Soulwork zijn verbazingwekkende en natuurlijke vormen van energiewerk, die het zelfhelende vermogen stimuleren, zodat het lichaam kan werken zoals de natuur het bedoeld heeft. Jouw lichaam weet namelijk precies wat het nodig heeft om te genezen!

Alle gebeurtenissen die de ouders meemaken, voorafgaand aan de bevruchting tot aan de bevalling, kunnen een grote invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van hun baby. Als de moeder veel stress-gevoelige prikkels heeft ervaren tijdens de zwangerschap of de bevalling: is de kans groot dat het kindje die ook doorkrijgt. De epi-genetica leert ons dat angsten, stressgevoeligheid, verdriet en overtuigingen van onze voorouders ook worden doorgeven via het DNA. BabyTalk sessies kunnen jouw baby helpen om los te laten wat hem/haar niet dient.
Met de natuurgeneeskundige sessies help jou of je baby/kind graag om dichter bij jouw je ware NatureSoul te komen en zo optimale gezondheid te bereiken. Door neutraal waar te nemen waar problemen zich afspelen en door te kijken wat er als eerste hersteld dient te worden, kan er verbetering plaatsvinden. Wat er geoptimaliseerd dient te worden en in welke volgorde is uitermate belangrijk voor veilige genezing. Het lichaam heeft namelijk een eigen agenda.

Zin in een sessie? Kijk voor meer info op www.naturesoul.nl

Hello Beautiful Soul of Nature

BodyTalk & Soulwork bevatten de wijsheid en technieken van o.a.

 • Hatha Yoga
 • Oosterse en Westerse geneeskunde
 • Osteopathische en Chiropractische filosofie
 • De energetische dynamiek van Acupunctuur
 • Het eeuwenoude Sjamanisme
 • Klinische bevindingen van de kinesiologie
 • Inzichten van de moderne natuurkunde.

Hoe kan BodyTalk & Soulwork jou helpen?

 • Zwangerschapswens; De sessies kunnen het vrouwelijke voortplantingssysteem helpen reguleren naar een normale cyclus. Ook symptomen van hormonale disbalans zoals endometriose, ovariumcysten en poliepen kunnen worden aangepakt. Het helpt de werking van de niermeridiaan, een belangrijke energiebaan, die noodzakelijk is voor een gezonde voortplanting. Het kan ondersteunend werken voor of tijdens IVF- en andere fertiliteitsbehandelingen.
 • Birth preparation sessies bieden een veilige, zachte manier om jou te helpen unieke uitdagingen van de zwangerschap aan te gaan, te zorgen voor een optimale gezondheid van moeder en baby en de moeder-naar-baby-verbinding te verdiepen. Daarnaast kan het effectief veel symptomen verlichten zoals; angst, vermoeidheid, rugpijn, brandend maagzuur, misselijkheid en andere symptomen of onzekerheden.
 • After Birth sessies kunnen je helpen om jouw herstel na de bevalling te versnellen, jouw lichaam en geest weer kracht en vitaliteit terug te geven. Het stimuleert jouw afweersysteem en kan problemen als pijn, vermoeidheid, littekens of postnatale depressie aanpakken. Daarnaast kan het helpen om een ​​goede melkvoorraad voor jouw opgroeiende baby te stimuleren. *is mogelijk aan huis
 • BabyTalk sessies kunnen helpen om de zenuwen, bloedstroom in hersenen en in de rest van het lichaam van de baby weer optimaal te laten functioneren. De baby heeft tijdens de bevalling een lange nauwe weg afgelegd, wanneer hij via het geboortekanaal ter wereld is gekomen. Wat veel mensen niet weten, is dat de losse schedel onderdelen van de baby over elkaar heen schuiven tijdens een bevalling, zodat het kleine wondertje gemakkelijker door het geboortekanaal ter wereld kan komen. Daarna schuiven ze weer terug. Bij dit proces kan gebeuren dat er een zenuwtje of bloedvaatje bekneld raakt of dat de schedelonderdelen niet helemaal op de juiste plek terugschuiven. Dit kan pijn en huilen bij een baby veroorzaken.
 • Kind sessies De eerste 3 jaar van het leven van een kind zijn cruciaal bij het vormen van ‘wie hij wordt’ en hoe hij in zijn latere leven regeert op de wereld.: als oorzaak of als gevolg. De sessies helpen kinderen optimaal in balans te komen en zich veilig te voelen, zodat het zelfvertrouwen door hen heen stroomt en er harmonie is met hun omgeving.
 • Jongeren sessies In deze grootste ontwikkelingsfase van je leven, waar hormonale veranderingen een grote rol spelen, is het fantastisch dat er een systeem is als BodyTalk & Soulwork. Om kinderen en jongeren hulp te bieden om het evenwicht te bewaren en om in de huidige maatschappij gezond en zelfverzekerd te zijn.
 • Moeder/ouderschap sessies kunnen je helpen inzichten te geven bij de omgang met je kinderen en spanning van het dagelijks leven los te laten.