Bodytalk & Soulwork

BodyTalk & Soulwork zijn verbazingwekkende en natuurlijke vormen van energiewerk, die het zelfhelende vermogen stimuleren, zodat het lichaam kan werken zoals de natuur het bedoeld heeft. Jouw lichaam weet namelijk precies wat het nodig heeft om te genezen!

Alle gebeurtenissen die de ouders meemaken, voorafgaand aan de bevruchting tot aan de bevalling, kunnen een grote invloed hebben op de gezondheid en het welzijn van hun baby. Als de moeder veel stress-gevoelige prikkels heeft ervaren tijdens de zwangerschap of de bevalling: is de kans groot dat het kindje die ook doorkrijgt. De epi-genetica leert ons dat angsten, stressgevoeligheid, verdriet en overtuigingen van onze voorouders ook worden doorgeven via het DNA. BabyTalk sessies kunnen jouw baby helpen om los te laten wat hem/haar niet dient.
Met de natuurgeneeskundige sessies help jou of je baby/kind graag om dichter bij jouw je ware NatureSoul te komen en zo optimale gezondheid te bereiken. Door neutraal waar te nemen waar problemen zich afspelen en door te kijken wat er als eerste hersteld dient te worden, kan er verbetering plaatsvinden. Wat er geoptimaliseerd dient te worden en in welke volgorde is uitermate belangrijk voor veilige genezing. Het lichaam heeft namelijk een eigen agenda.

Zin in een sessie? Kijk voor meer info op www.naturesoul.nl

Hello Beautiful Soul of Nature

Nature Connecting Days

Laat je verrassen met een verzorgde dag die je levenslessen en inzichten kan brengen, die je kunt toepassen in het dagelijks leven. Deze dag is speciaal voor iedereen die willen leren meebewegen met het ritme van de natuur en haar elementen; aarde, lucht, vuur en water. Wij bieden een apart programma voor zwangere vrouwen aan.

Verbinden met de natuur brengt je op fysiek, mentaal en emotioneel gebied in balans. Dit helpt om jouw bewustzijn te vergroten en draagt bij aan een heldere geest en optimale gezondheid. De combinatie die wij aanbieden bestaat uit: de elementen, natuurvoeding, geneeskrachtige kruiden en een helende reis.

Data

 • Donderdag 20 januari     09:30 – 14:00
  Nature Connecting Day – pregnant
 • Donderdag 27 januari     09:30 – 16:00
  Nature Connecting Day
 • Donderdag 17 februari      09:30 – 14:00
  Nature Connecting Day – pregnant
 • Donderdag 24 februari     09:30 – 16:00
  Nature Connecting Day
 • Donderdag 17 maart     09:30 – 14:00
  Nature Connecting Day – pregnant
 • Donderdag 24 maart    09:30 – 16:00
  Nature Connecting Day
 • Donderdag 21 april     09:30 – 14:00
  Nature Connecting Day – pregnant
 • Donderdag 28 april    09:30 – 16:00
  Nature Connecting Day
 • Donderdag 19 mei     09:30 – 14:00
  Nature Connecting Day – pregnant

Locatie
‘t Haagsch Geboortehuys
Stevinstraat 94, Den Haag

Meer informatie & aanmelden
www.naturesoul.nl/nature-connecting-days.html  of www.plantaverde.nl/about-4-1