HypnoBirthing

Je bent zwanger, super leuk! Gefeliciteerd. Maar vind je het nadenken over die aanstaande bevalling misschien wat spannend? Hoor jij af en toe verhalen van anderen waar je eigenlijk niet zo blij van wordt? En vind je dat eigenlijk maar akelige dingen? Snap ik. Dat is het ook!

Het goede nieuws; dat kun je dus voorkomen! 

Ik ben Elaine, geboortecoach en HypnoBirthing docent. In opdracht van Sigrid en Roos heb ik een waardevolle cursus voor je ontwikkelt die jou helpt in de voorbereiding op de geboorte, waardoor jij straks gewoon kalm, rustig en relaxed door die bevalling heen gaat (wat een bewezen positieve uitwerking op jouw kindje heeft) en die in lijn is met de visie van jouw verloskundigen. Zodat jij een waanzinnig mooi verhaal vanuit kracht en ontspanning gaan creëren (dat kun je namelijk gewoon zelf creëren), met een super team om je heen!

Je kunt starten met deze cursus vanaf een week of 20 van je zwangerschap). Dat omdat we naast voorbereiding op de geboorte ook inzoomen in wat je kunt doen om in je zwangerschap ook optimaal als mogelijk voor je buikkindje te zorgen (dus hoe zorg je dat je zo stressloos als mogelijk door je zwangerschap gaat). Dat heeft namelijk nogal een effect en het is fijn als weet hoe je daarop kunt inspelen.

Niet goed voorbereid je bevalling ingaan is niet alleen super zonde, het is vooral niet nodig en doorgaans niet prettig voor je kindje, die immers recht heeft op een relaxed geboorteproces.

Je volgt deze cursus het liefst samen met jouw partner (degene die bij de bevalling zal zijn, dat kan dus ook een moeder of zus zijn bijvoorbeeld), de prijs geldt voor jullie samen.

Deze cursus duurt 5 avonden, verdeeld over 5 aaneensluitende weken en zit vol met bonussen en extra’s.

Vraag Sigrid of Roos wanneer de cursus weer gegeven wordt!

Wil je liever de officiële HypnoBirthing® Premium Mindsettraining volgen, of zoek je echt 1 op 1 begeleiding (op maat), kijk dat op mijn website voor meer informatie en boek een vrijblijvende 15 minuten zoomcall met me in. www.jouwgeboorteavontuur.nl