HypnoBirthing

Je bent zwanger, super leuk! Gefeliciteerd. Maar vind je het nadenken over die aanstaande bevalling misschien wat spannend? Hoor jij af en toe verhalen van anderen waar je eigenlijk niet zo blij van wordt? En vind je dat eigenlijk maar akelige dingen? Snap ik. Dat is het ook!

Het goede nieuws; dat kun je dus voorkomen! 

Ik ben Elaine, founder van het ‘Relaxed bevallen vanuit Regie’ geboorte voorbereidingsprogramma. Dit programma – bestaande uit 10 uur aan waardevolle informatie – heb ik ontwikkeld zodat jij als zwangere, samen met jouw partner, een geboorte ervaring kunt creëeren waar je vol trots en bewondering op kunt terugkijken. 

Hoor je wel eens dat je een bevalling niet kunt plannen? Klopt, kan ook niet. Maar wat je wel kunt doen is het vormgeven, ensceneren, voorbereiden en enorm veel invloed uitoefenen op alles en iedereen. 

Om dat voor jezelf te bewerkstelligen is wel meer nodig dan adem- en ontspanningstechnieken alleen. Wat dan wel? Kennis over de eerste en tweede lijn, veranderende scenario’s, snappen wat er gebeuren kan en weten hoe je daarop in kunt spelen. Alles – van hypnobirthing tot regie – behandelen we binnen RBVR, zodat je écht aan een gedegen voorbereiding doet. Dit programma helpt je dus zodat jij straks kalm, rustig en relaxed door die bevalling heen gaat (wat een bewezen positieve uitwerking op jouw kindje heeft) en die in lijn is met de visie van jouw verloskundigen. Zodat jij een waanzinnig mooi verhaal vanuit kracht en ontspanning gaat creëren.

Je kunt starten met deze cursus vanaf een week of 20 van je zwangerschap. Dat omdat we naast voorbereiding op de geboorte ook inzoomen in wat je kunt doen om in je zwangerschap ook optimaal als mogelijk voor je buikkindje te zorgen (dus hoe zorg je dat je zo stressloos als mogelijk door je zwangerschap gaat). Dat heeft namelijk nogal een effect en het is fijn als weet hoe je daarop kunt inspelen.

Niet goed voorbereid je bevalling ingaan is niet alleen super zonde, het is vooral niet nodig en doorgaans niet prettig voor je kindje, die immers recht heeft op een relaxed geboorteproces.

Je volgt deze cursus het liefst samen met jouw partner (degene die bij de bevalling zal zijn, dat kan dus ook een moeder of zus zijn bijvoorbeeld), de prijs geldt voor jullie samen.

Deze cursus duurt 5 avonden, verdeeld over 5 aaneensluitende weken en zit vol met bonussen en extra’s.

Vraag Sigrid of Roos wanneer de cursus weer gegeven wordt!

Wil je liever de officiële HypnoBirthing® Premium Mindsettraining volgen, of zoek je echt 1 op 1 begeleiding (op maat), kijk dat op mijn website voor meer informatie en boek een vrijblijvende 15 minuten zoomcall met me in. www.jouwgeboorteavontuur.nl