Lactatiekundige zorg

Bijna iedere moeder kan zelf haar kind voeden. Het is goed je al in de zwangerschap hier op voor te bereiden, door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus over borstvoeding.

‘t Haagsch geboortehuys biedt naast verloskundige zorg ook een borstvoedingscentrum waar je leuke cursussen kunt volgen voor tijdens je zwangerschap en de eerste periode na de geboorte van je kind. Ook is onze vaste lactatiekundige Anouk Bolhaar van Mama Vitaal er om jullie te begeleiden en helpen bij het geven van borstvoeding en geeft zij tijdens de zwangerschap cursussen over borstvoeding. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het huren, uitproberen en kopen van een borstkolf en bijpassende artikelen. Ook bieden wij 1x per maand een borstvoedingscafé aan waar je andere moeders kan ontmoeten en ons vragen kan stellen. Tijdens deze borstvoedingscafés zal er ook de mogelijkheid zijn van het bijwonen van verschillende korte lezingen over diverse onderwerpen rondom het hebben van een pas geboren kind, nieuw ouderschap enz. 

Wij werken samen met Anouk Bolhaar van MamaVitaal onze vaste lactatiekundige

Het aanbod van MamaVitaal is erg breed. Als lactatiekundige IBCLC & diëtist heb ik namelijk een mooi aanbod aan diensten waar ik jou en je baby mee kan helpen. Wil jij als vitale mama (in wording) ook graag weten hoe je met plezier borstvoeding kunt geven? Graag help ik je!

Vanuit MamaVitaal bied ik je borstvoedingsconsulten & verschillende cursussen aan. Wellicht zit er ook iets bij voor jou.

www.mamavitaal.nl