Lactatiekundige zorg

Bijna iedere moeder kan zelf haar kind voeden. Het is goed je al in de zwangerschap hier op voor te bereiden, door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus over borstvoeding.

‘t Haagsch geboortehuys biedt naast verloskundige zorg ook een borstvoedingscentrum waar je leuke cursussen kunt volgen voor tijdens je zwangerschap en de eerste periode na de geboorte van je kind. Ook is onze vaste lactatiekundige Anouk Bolhaar van Mama Vitaal er om jullie te begeleiden en helpen bij het geven van borstvoeding en geeft zij tijdens de zwangerschap cursussen over borstvoeding. Daarnaast kan je bij ons terecht voor het huren, uitproberen en kopen van een borstkolf en bijpassende artikelen. Ook bieden wij 1x per maand een borstvoedingscafé aan waar je andere moeders kan ontmoeten en ons vragen kan stellen. Tijdens deze borstvoedingscafés zal er ook de mogelijkheid zijn van het bijwonen van verschillende korte lezingen over diverse onderwerpen rondom het hebben van een pas geboren kind, nieuw ouderschap enz. 

Wij werken samen met Anouk Bolhaar van MamaVitaal onze vaste lactatiekundige

Het aanbod van MamaVitaal is erg breed. Als lactatiekundige IBCLC & diëtist heb ik namelijk een mooi aanbod aan diensten waar ik jou en je baby mee kan helpen. Wil jij als vitale mama (in wording) ook graag weten hoe je met plezier borstvoeding kunt geven? Graag help ik je!

Vanuit MamaVitaal bied ik je borstvoedingsconsulten & verschillende cursussen aan. Wellicht zit er ook iets bij voor jou.

www.mamavitaal.nl

 

Borstvoedingspakket ’t Haagsch Geboortehuys

Ga jij borstvoeding geven en wil je niets aan het toeval overlaten? Geloof jij in de waarde van goede voorbereiding, en vind je het fijn dat er een kort lijntje is? Heb je de wens langer borstvoeding te geven en wil je ook alle ins en outs op het gebied van kolven? Kies dan voor het borstvoedingspakket van ’t Haagsch Geboortehuys!

Normale prijs voor de Masterclass Borstvoeding = € 67,- + Kolf Meet Up’ = € 47,-
Samen van € 114,- voor maar € 67,-

  Het borstvoedingspakket bevat:

  • De ‘Masterclass Borstvoeding’, dé cursus over borstvoeding. In 2 avonden krijg je alle kennis en blijft niets onbesproken over het voeden van je baby in de eerste weken. Zodat je vol vertrouwen en met plezier deze nieuwe periode met borstvoeding tegemoet kunt gaan.
   + Een compleet en uitgebreide digitale ‘Masterclass Borstvoeding’, het E-book met antwoord op al je borstvoedingsvragen in je kraamperiode.
  • De ‘Kolf Meet Up’, hét kolfconsult om jou te helpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van kolven. Met daarnaast een duidelijk plan om enthousiast en met de juiste tools aan de slag te kunnen gaan.
   + Een compleet en uitgebreide digitale ‘Pumping Guide’, het E-book wat jou gaat helpen om je kolfavontuur tot een succes te maken.