Cursussen

In het geboortecentrum Haagsch Geboortehuys willen wij jullie als aanstaande ouders alles bieden wat jullie nodig hebben tijdens de zwangerschap en in aanloop naar het nieuwe ouderschap toe.  Daarom bieden wij in ons cursuscentrum verschillende  cursussen aan voor jou, je partner en na de geboorte ook voor jullie kind.

Behalve verloskundige zorg bieden wij ook kraamzorg en is er een groot aanbod aan verschillende zwangerschapscursussen. Ook voor na de bevalling zijn er verschillende cursussen die gevolgd kunnen worden alleen of met je kind.

Er is een eigen cursuscentrum waar, zowel leerzame als ontspannende cursussen worden aangeboden door vaste cursusdocenten die aansluiten bij onze visie over zwangerschap geboorte en jong ouderschap. Zij begeleiden je in je zwangerschap en bereiden je voor op je bevalling en de eerste periode daarna.

Wij raden iedereen aan om een zwangerschapscursus te volgen ook wanneer je zwanger bent van een tweede, derde of vierde kind, het is namelijk een moment waarin je even tijd en aandacht voor deze zwangerschap, dit kind hebt. Voor veel vrouwen wordt dit als een heel waardevol moment ervaren. Ook leer je andere jonge moeders kennen die in dezelfde levensfase als jij zitten, hieruit ontstaan soms vriendschappen voor het leven.

Ons advies is je rond 20 weken zwangerschap in te schrijven voor een cursus.

Voor vragen over de verschillende cursussen kan je terecht bij de assistente van het geboortecentrum en of de betreffende docenten, hun contact gegevens staan bij iedere cursus vermeld.

Wij bieden een ruime keuze aan zwangerschapscursussen in ons eigen cursuscentrum

Voor de bevalling

Zwangerschapsyoga

Voorbereiding door middel van yoga op de geboorte van je kindje…

Zwangerschapsmassage

Studio Koester geeft een heerlijke zwangerschapsmassage in het Haagsch Geboortehuys

Freeyourself coaching

Jij wordt mama, of opnieuw mama. Dat is supermooi nieuws, en het brengt ook nieuwe uitdagingen en veranderingen met zich mee.