YOGOYA yoga 

Hallo, mijn naam is Aurora van den Berg, ik ben 48 jaar oud, mama van dochter Daantje van bijna 10 en ik verzorg zwangerschapscursussen en postpartumyoga in ’t Haagsch Geboortehuys. Ook kan je bij mij terecht voor Aromatouch lichaamsbehandelingen en Acces Bars energetische behandelingen om de zwangerschap te ondersteunen. 

Mijn liefde voor yoga begon lang geleden in een periode van burn-out en yoga heeft mij geleerd om weer liefdevol te zijn naar mijzelf en te leren voelen wat goed is voor mij.

Ik werd zwanger toen ik al mijn eigen yogalespraktijk had en een logische volgende stap voor mij was het geven van zwangerschapsyogalessen. Wat ik tijdens mijn yogaopleiding geleerd heb, heb ik heel goed kunnen toepassen tijdens mijn bevalling. Met name het op een andere manier kijken naar de pijn, het erkennen ervan en het toelaten maakten de geboorte van mijn dochter tot een van de meest krachtige en bijzondere momenten in mijn leven.

Omdat het pad van bewustzijnsontwikkeling altijd doorloopt heb ik mij in vele andere technieken verdiept

Inmiddels heb ik honderden zwangere vrouwen en hun partners mogen begeleiden tijdens het bijzondere proces van de voorbereiding op de geboorte van hun kindje. Persoonlijke aandacht en afstemmen op de specifieke situatie vind ik belangrijk en ik werk daarom altijd met kleinere groepen of in een prive-setting, al dan niet samen met de partner. Omdat het pad van bewustzijnsontwikkeling altijd doorloopt heb ik mij in vele andere technieken verdiept, zoals aromatherapie, lichttherapie, reiki en Acces Consiousness. Ik maak graag gebruik van de verschillende tools al naar gelang de situatie daarom vraagt.  

Op www.yogoya.nl vind je alle informatie over de diverse mogelijkheden voor, tijdens en na de bevalling, zowel op lokatie als online, prive of in groepsverband. 

Op www.natuurlijkbevallen.nu vind je informatie over de samenwerking met Charlotte Simons, arts voor integrale geneeskunde. De cursussen Natuurlijk Bevallen zijn gericht op hoe de partner de zwangere vrouw praktisch kan ondersteunen met adem-, massage- en acupressuurtechnieken.